Opnieuw mag onze club terugkijken op een geslaagd minivoetbaltornooi met aansluitend ons jaarlijks steakfestijn. Na de vorige edities waren we er vrijwel zeker van dat de inschrijvingen wel vlot zouden binnen komen maar verliep toch anders dan verwacht. Dit jaar wouden we voor het eerst een tornooi organiseren voor 16 mannenploegen en 8 vrouwenploegen. Inschrijvingen voor ons mannentornooi liep maar mondjesmaat binnen terwijl de interesse voor ons vrouwentornooi toch uit bleef. Met nog enkele weken voor aanvang van ons tornooi bleef de teller op twee inschrijvingen staan en hebben dan maar besloten met het bestuur om ons vrouwentornooi volledig te annuleren. Ook de inschrijvingen voor ons mannentornooi duurde langer dan dat we gewoon waren maar is uiteindelijk zoals verwacht volledig volzet geraakt.

De weergoden waren ons dit jaar minder gunstig gezind dan de voorbije jaren en was er voor het eerst regen voorspeld tijdens ons tornooi. Veel regen hebben we achteraf toch niet gehad en waren er grotendeels van de dag opklaringen met heel wat zon aanwezig. Ook dit jaar hadden we een nieuwigheidje want tijdens deze editie konden alle aanwezigen via hun smartphone live de uitslagen en wedstrijden volgen op onze gloednieuwe website www.losdiabloscup.be en is er tussentijds ook gefilmd geweest met een drone. Sportief gezien verliep alles naar wens en waren opnieuw toch heel wat deelnemers lovend over onze organisatie. Ook dit jaar was alles voorzien van kunstgras voor de voetballers, Bbq worsten en hamburgers voor de hongerige, ijsjes, drank voor groot en klein, springkasteel voor de kinderen en zelfs muziek.

Deelnemers kwamen ook dit jaar uit alle hoeken. Het niveau van ons tornooi was tijdens deze editie opnieuw verbijsterend hoger dan de vorige edities met weer heel wat spannende wedstrijden. Finale werd gespeeld tussen Real Soccerstars (winnaar van vorig jaar) en Team Delice. De wedstrijd ging heel gelijk opgaand maar het was uiteindelijk Team Delice die aan het langste eind trok en de 6 – 4 overwinning op het scorebord zette. De wedstrijd voor de derde en vierde plaats werd gewonnen door Hahmja  met 5 - 4 ten koste van Fc No Mercy.

Afsluiter van ons tornooi was onze heerlijke steakfestijn waarvoor zo’n 110 mensen aanwezig waren. Blijkbaar had zoals de vorige jaren opnieuw iedereen een grote honger want alle steaks waren opnieuw verorberd, met dank aan Beste Frietjes uit Staden. 'S avonds is er dan ook nog eens een delegatie van KSCE Mariakerke langs geweest om te komen feesten want de U11 hadden diezelfde dag de Nationale Jeugdcupfinale gewonnen. Ambiance à volonté met DJ Weverke ... 

In naam van de club willen wij dan ook alle deelnemende ploegen bedanken voor jullie deelname ( hopelijk tot volgend jaar ?), Team Delice feliciteren met jullie tornooiwinst, onze scheidsrechters bedanken voor hun strakke en fantastische wedstrijdleiding en Beste Frietjes bedanken voor hun fantastische steaks. Verder ook een hele dikke merci aan KSCE Mariakerke voor de gebruik van hun schitterende accommodatie, al onze medewerkers en natuurlijk ook al onze sponsors voor hun bijdrage want zonder hen was er geen toptornooi. 

Mvg, Los Diablos.

Tijdens ons steakfestijn konden jullie deelnemen aan onze tombola wedstrijd waar een prijs mee te winnen was ter waarde van ongeveer 150 euro met dank aan Bowlingcenter Euro-City en Colruyt. Doel van onze wedstrijd was het gewicht schatten van onze mand. Het gewicht van onze mand was dit jaar gewogen op 13,980 kg " ... de winnaar zat er met zijn 13,982 kg maar liefst 2 gram naast het juiste gewicht. 

Mand: Eerste plaats

Mand: Tweede plaats

Mand: Derde plaats


Overzicht tornooi ...

Winnaar van onze vierde editie is Team Delice geworden na een overwinning tegen Real Soccerstars.
Hahmja werd knap derde na een overwinning tegen Fc No Mercy.

Alle foto's van tijdens het tornooi en steakfestijn zijn via volgende link te bekijken ... klik hier !!!

1e Plaats: Team Delice

2e Plaats: Real Soccerstars

3e Plaats: Hahmja


Uitslagen ...

Reeks A

BBC United - FC Broeders: 3 - 2
ZVC Scopo - Hahmja: 1 - 5
FC Broeders - ZVC Scopo: 8 - 1
Hahmja - BBC United: 7 - 1
BBC United - ZVC Scopo: 5 - 0
FC Broeders - Hahmja: 0 - 6

Reeks B

De Zwelfies - Kuvakon: 4 - 4
Celtic Towers - FC No Mercy: 3 - 3
Kuvacon - Celtic Towers: 0 - 1
FC No Mercy - De Zwelfies: 2 - 1
De Zwelfies - Celtic Towers: 3 - 3
Kuvacon - FC No Mercy: 2 - 6

Reeks C

VK Exstudiantes - MVC Seleçao: 1 - 6
FC wpg - Team Délice: 1 - 6
MVC Seleçao - FC wpg: 6 - 6
Team Délice - VK Exstudiantes: 11 - 1
VK Exstudiantes - FC wpg: 3 - 4
MVC Seleçao - Team Délice: 0 - 6

Reeks D

Int Mandje - MVC Creativo: 4 - 6
De Boys - Real Soccerstars: 1 - 8
MVC Creativo - De Boys: 2 - 2
Real Soccerstars - Int Mandje: 5 - 3 
Int Mandje - De Boys: 5 - 3
MVC Creativo - Real Soccerstars: 4 - 5

Kruisfinales ...

Hahmja - Celtic Towers: 4 - 3
FC No Mercy - BBC United: 7 - 1
Team Délice - MVC Creativo: 8 - 2
Real Soccerstars - MVC Seleçao: 4 - 1
FC Broeders - De Zwelfies: 2 - 8
FC wpg - Int Mandje: 3 - 5
ZVC Scopo - Kuvacon: 1 - 8
VK Exstudiantes - De Boys: 0 - 16
Celtic Towers - MVC Creativo: 1 - 5
BBC United - MVC Seleçao: 3 - 2
Hahmja - Team Délice: 1 - 4
FC No Mercy - Real Soccerstars: 0 - 3

Plaatsingswedstrijden ...

- Plaats 15 - 16:
ZVC Scopo - VK Exstudiantes: 2 - 6
- Plaats 13 - 14:
Kuvacon - De Boys: 2 - 10
- Plaats 11 - 12:
FC Broeders - FC wpg: 4 - 3
- Plaats 9 - 10:
De Zwelfies - Int Mandje: 9 - 8
- Plaats 7 - 8:
Celtic Towers - MVC Seleçao: 5 - 2
- Plaats 5 - 6:
MVC Creativo - BBC United: 11 - 3
- Plaats 3 - 4:
Hahmja - FC No Mercy: 5 - 4
- Plaats 1 - 2:
Team Délice - Real Soccerstars: 6 - 4